Lloguer de jocs

El servei de lloguer de jocs s’ofereix a tothom. El preu del lloguer es calcula a partir del preu de venda dels jocs aplicant-t´hi els següents percentatges:

   1-4 dies (5%), 5-8 dies (10%),  9-15 dies (15%)

Exemple: Si llogues un joc que val 15€, per tenir-lo 15 dies, hauràs de pagar de lloguer 2€.

Podem agrupar de 6 a 8 jocs amb capses, seguint els criteris següents:

–  Jocs de raonament i lògica: blocs lògics, sudokid,  mastermind colors i lletres, playmind.

–  Situació espacialenginy: mosaics, tangrams, Lonpos, pentominos,  embús de cotxes, trencaclosques, encaixos, jocs de cartes, tantrix.

–  Habilitats manuals i tacte: psicomotricitat fina, gruixuda, equilibri, (passadors geomètrics, encertar formes, la torre de colors, laberints, Ramba Samba, femelles i cargols, el planeta dels sentits, tacticoloto.

–   Jocs matemàtics: càlcul mental, saltar nombres, Rellotge per aprendre les hores i les relacions entre les unitats del temps, els càlculs del drac, reglets, àbac, pirates matemàtics, el rei del càlcul…

–   Jocs de taula: Des dels jocs clàssics, fins a jocs del món de comerç just.

–   Jocs per a treballar l’atenció, la memòriapercepció visual: , l’indi. Jocs de cartes: sardines, mistigri, el mosquit,

   –  Jocs d’exterior: bitlles, baldufes, pales per llançar la pilota, diàbolos, pals      xinesos, carioques, patanca de fusta.

Proposta de lloguer: residències, casals, escoles, grups.

Quinze dies………………………………………………….6€

Un més……………………………………………………….15€

Condicions

Les persones o grups que lloguin els jocs, hauran de deixar uns diners en dipòsit i un DNI que es retornarà al client quan es tornin els jocs en condicions acceptables. Després, només pagaran l’import corresponent als dies de lloguer.