Nou Joc en Promoció! “El Enigma de las 8 Gemas”

Es un joc cooperatiu de memòria, abstracte, inclusiu i intergeneracional. Per tots els públics i senzill d’entendre. Accessible a persones amb daltonisme i amb acromatòpsia pel codi de símbols ColorADD que porta integrat.

Hi poden jugar de 3-5 persones

D’edats entre 7 – 75 anys

La duració de la partida és de 12 – 25 minuts segons mode de joc triat.

L’objectiu del joc és retirar totes les varetes del tauler i resoldre l’Enigma abans que el temps acabi. Per aconseguir-ho haureu de superar els reptes que us proposen les cartes. 

Podeu triar el vostre mode de joc, segons edat, necessitats especials o nivell de dificultat. 

Aquest joc està elaborat artesanalment amb molta dedicació i la fusta utilitzada prové de boscos sostenibles. La portada del joc mostra els 5 personatges interseccionals col·locats estratègicament de manera que es respecti la diversitat. 

EDITAT AL 2022- A la campanya de micromecenatge del passat octubre a Verkami hi va participar l’associació espanyola Acrómates amb una aportació de 1000 € corresponents a 24 jocs que faran servir aquest any per dur a terme una campanya de visibilització de l’acromatòpsia a les escoles catalanes i espanyoles.

Els beneficis que es treballen en aquest joc són:

Atenció, memòria, funcions executives, llenguatge, gestió del temps, motricitat fina, cooperació i l’acceptació de normes.